Lifecoaching

esvita-4617

 

Ervaar meer geluk in je leven door een goed gesprek!

Geluk is te beïnvloeden door het versterken van bepaalde levensvaardigheden: het vermogen om te genieten, het vermogen om te kiezen, het vermogen om in ontwikkeling te blijven en het vermogen om zin in het leven te zien. Om die vier vaardigheden te ontwikkelen kun je verschillende hulpmiddelen inschakelen. De lifecoach biedt hulp op meerdere gebieden.

  • Soms merk je dat je op een kruispunt in het leven staat en weet je niet wat je moet kiezen….

  • Soms merk je dat je telkens in vergelijkbare situaties in (werk)relaties vastloopt….

  • Soms merk je dat oud zeer telkens weer de kop opsteekt en kom je er voor jezelf niet (meer) uit….

  • Soms merk je dat je met gesprekken met vrienden en familie niet verder komt met je problemen omdat hun oplossingen niet de jouwe zijn….

Herkenbaar?

In dat geval nodig ik je uit voor een goed gesprek. Ik help je graag om gelukkiger te worden en daag je uit om hier met mij aan te werken en samen met mij te onderzoeken wat je hiervoor nodig hebt aan nieuwe inzichten en bewustwordingen.

 

BElieve in YOUrself

 

Na een (gratis) intake/kennismakingsgesprek bepalen we samen wat het beste vervolgtraject zou zijn. Vervolgsessies kosten € 55,00 per gesprek van ca. 1,5 uur

Reacties van cliënten:

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..

Er zijn momenten in het leven die bepalen welke richting je op wilt gaan. Het is jouw pad en jouw reis. Moeilijk kennen we allemaal en makkelijk wordt bepaald door anderen. In één van de moeilijkste perioden in mijn leven heb ik kennis gemaakt met Esther. Ik ben door haar gecoached. Haar coaching heeft mij geholpen om bepaalde keuzes te maken die bij mij passen. Ze heeft me geholpen met bewuster worden. Ze heeft me een spiegel voorgehouden. Een spiegel die mij heeft laten zien, waar ik vandaan kom, waar ik momenteel sta en hoe ik verder wil.

Esther is een open, warme en een oprechte coach. Ze heeft talent om mensen te begeleiden en ze doet dit met alle plezier. Ze gebruikt verschillende methodes en vertaalt dit op een manier dat bij jou past. Kortom, ze begrijpt jouw behoeftes en helpt je om verder te komen in het leven. Ik raad haar zeker aan als lifecoach.
(Sura, 27)

Soms kom je er achter dat bepaalde gebeurtenissen/ ervaringen terug blijven komen in je leven welke je elke keer als vervelend ervaart of welke te veel energie van je als persoon verlangen. Omdat er in mijn privé-omstandigheden veel veranderde waar ik dacht geen invloed op te hebben wilden ik dit graag uitzoeken. Ik heb Esther al eerder leren kennen via haar massage praktijk, iets waar ze heel veel kennis en toewijding in stopt. De rust en ruimte die ik daar ervaarde om mijzelf te zijn en te ontspannen gaf mij meer dan genoeg vertrouwen om een coachingstraject bij Esther te volgen.

Ik wist waar ik aan wilde werken maar samen met Esther hebben we dit nog concreter gemaakt.In een paar sessies hebben we veel stappen gemaakt, heb ik dingen van mijzelf ontdekt waar ik nooit naar een oorzaak had gekeken, maar die mij veel inzicht en wijsheid hebben gebracht. Ik heb veel geleerd over wie ik ben en waarom ik zo ben als ik ben. Tijdens het traject blijf je in de kern dicht bij jezelf alleen wordt het veel duidelijker waarom je sommige wegen hebt bewandeld in je leven. Het is fijn om te ontdekken dat er in het leven meerdere keuzes zijn die je kan maken, ik heb enorm veel aan dit coachingstraject gehad.

Esther is heel fijn om mee te werken, gaat niets uit de weg, is open en oprecht en geeft je de ruimte de stappen te maken in je eigen tempo.